Nordsjællands Korskole

Nordsjællands Korskole

Nordsjællands Korskole er et samarbejde mellem følgende syv sogne fra Fredensborg Provsti: Asminderød, Grønholt, Karlebo, Kokkedal, Humlebæk, Hørsholm og Rungsted.

Korskolen tilbyder alle børn i Nordsjælland fra 5 år og opefter den allerbedste sangundervisning og har i øjeblikket ca. 150 børn og unge, som hver uge fra august til juni måned mødes til korsang. Erfarne korledere skaber et rytmisk, vokalmæssigt og musikalsk samvær med klassisk og moderne repertoire.

Der bliver lagt vægt på at skabe dygtige kor, men også at finde og motivere sangtalenterne, ligesom vi har stor fokus på at bygge bro mellem de forskellige kor, så det bliver let at rykke op i næste kor.

Ønsker du at vide mere om Nordsjællands Korskole eller om de enkelte kor, kan du finde alle informationer samt tilmeldingsblanketter ved at besøge nordsjællandskorskole.dk.

Kortilbud i Asminderød

I Asminderød Sognegård har vi fornøjelsen at have følgende kor i vores øvelokaler:

    • Nordsjællands Børnekor 
    • Nordsjællands Ungdomskor 

Hos os prioriteres korsang højt! For over 10 år siden var Asminderød Menighedsråd initiativtagere til oprettelsen af en korskole i Fredensborg Provsti.

Vi elsker lyden af sangstemmer mange gange om ugen og prøver at forkæle små og store elever med snack og lidt at drikke i pauserne. Hos os må man gerne føle sig hjemme!

Asminderød Sognegård er også centrum for sognets elitekor, Fredensborg Slotskirkes Pigekor, som rekrutterer sangere fra Nordsjællands Korskole.

 

Facebook

  Følg os på facebook: Nordsjællands Korskole

 

Nordsjællands Korskoles kalender